Bereidingswijze
Scampi?s bakken in hete olie, eieren hard koken, tomaten in blokjes snijden en het groene gedeelte verwijderen. Scampi?s ook in kleine blokjes snijden. De eieren verkruimelen met een vork. Deze ingredienten goed met elkaar mengen en de mayonaise toevoegen. Op smaak brengen met de knoflookdressing en pezo. Peterselie als laatste garneren.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Eieren,Tomaatjes, peterselie, knoflookdressing,mayonaise, peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan, kruiden, olie, mes, snijplank,broodrooster en een portie goede humor
Leuke tips
Serveren op groosterd brood en smullen maar.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1055986
Homepage ID
1084921
Smaak
H
Teller
1734
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kant en klare scampi?s ontdooien , 3 eieren koken (hard), 2 vleestomaten en de peterselie wassen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid