Asperge Roerei met Zalmsnippers

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/09/2003 - 19:44
Bereidingswijze
Voeg wat Vloeibare Magarine in de pan/wok of koekenpan en wacht tot de belletjes verdwenen zijn.
Giet de eiermassa erin en laat de eieren onder voortdurend roeren garen.
Roer waneer de stollende massa nog wat vochtig is, de Zalmsnippers toe, en spatel even om en doe als laatste de asperge stukjes erbij en spatel dit ook even om, VOORZICHTIG dat het geen papje word.
Verdeel de roerei over de borden en schep hierover de asperge/zalm/eimassa.
En daarover giet je de heerlijke saus voor Asperge van Knorr die je hebt klaarstaan.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super Heerlijke Bereiding voor een geweldige heerlijke Asperge schotel
Ingrediƫnten
400 gram Asperges
4 eieren
200 gram Zalmsnippers
1 zakje Knorr Saus voor Asperges
peper en zout
Vloeibare Magarine
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan/Wok/koekenpan
Mes/ spatel
grote kom
Leuke tips
Dit smaakt voortreffelijk bij Boerenbrood,
Maar het smaakt ook geweldig op een Pasta.
Smakelijk Eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1055672
Homepage ID
1201690
Smaak
R
Teller
2472
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereid de asperges volgens het basisrecept eerder op de pagina.
Haal dan de asperges uit de pan, en laat ze goed uitlekken.
Bereid de Saus voor Asperges volgens beschrijving op de verpakking.
Snijd d eAsperges in stukjes
Breek de eieren in een beslagkom en roer/kluts ze heel erg goed.
Voeg wat zout en peper toe.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
AnietjesSmulsite
Gelegenheid