Bereidingswijze
Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes.
Meng het ei met de kaas.
Roer in een kommetje het sausje van de mayonaise, yoghurt, mosterd, citroen, brng ze op smaak met zout en peper.
Schep het sausje voorzichtig door het ei-kaasmengsel en strooi de bieslook erover.
Meng het ei met de kaas.
Roer in een kommetje het sausje van de mayonaise, yoghurt, mosterd, citroen, brng ze op smaak met zout en peper.
Schep het sausje voorzichtig door het ei-kaasmengsel en strooi de bieslook erover.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 hardgekookte eieren.
50 gr.ger belegen goudse kaas.
2 eet lepels mayonaise
2 eetlepels yoghurt
1/2 theel mosterd
ca 1/2 eetl. citroensap
zout + vergemalen peper.
1 eetl. fijngeknipte bieslook
50 gr.ger belegen goudse kaas.
2 eet lepels mayonaise
2 eetlepels yoghurt
1/2 theel mosterd
ca 1/2 eetl. citroensap
zout + vergemalen peper.
1 eetl. fijngeknipte bieslook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1053940
Homepage ID
1165444
Smaak
R
Teller
1823
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid