Saucijzenbroodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 08/18/2003 - 09:05
Bereidingswijze
Snijd elk plakje bladerdeeg doormidden, zodat je in totaal 16 lange velletjes hebt. Leg een worstje aan de korte kant van een reep bladerdeeg. Rol het deeg om het worstje. Smeer met een kwastje wat melk op de rand en druk die goed aan. Leg het rolletje met de naad naar beneden op de bakplaat. Doe hetzelfde met de andere reepjes en worstjes. Maak net de punt van een scherp mes vier ondiepe sneetjes bovenop de rolletjes. Bestrijk de rolletjes met melk en bak ze in 15 minuten goudbruin. Zet er een schaaltjes ketchup bij als dipsaus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
16 mini-worstjes,
8 plakken bladerdeeg,
melk voor de glans,
tomatenketchup (dipsaus)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1049210
Homepage ID
1070121
Smaak
H
Teller
1414
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eefje_maty
Gelegenheid