gebakken banaan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/14/2003 - 11:39
Bereidingswijze
Je snijd de banaan in de lengte in kleine repen, ongeveer een centimeter dik. Je laat olie warm worden in een koekepan. Meel met een beetje zout in een bord doen. De banaan aan beide kanten van meel voorzien, en daarna in de hete olie laten glijden. Lekker krokant bakken, maar wel zo dat ze nog zacht zijn in het midden. Klaar!
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
bananen in een deegjasje. serveer met vanilleijs en slagroom of met honing en
gehakte, geroosterde noten.
Ingrediƫnten
100 gr. zelfrijzend bakmeel
1 dl. melk
1 groot ei
1 mespunt zout
halve theel. djahe
2 theel. suiker
4 grote (niet te rijpe) banaan
olie omin te frituren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1042517
Homepage ID
1164391
Smaak
Z
Teller
6470
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
yvonne_roddenhof
Gelegenheid