truffelpasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/07/2003 - 17:06
Bereidingswijze
Kook de pasta 'al dante' op een hoog vuur, bij hele verse pasta ongeveer zes minuten. Giet de pasta af. Verhit in dezelfde pan de olie. Voeg hier de knoflook en de droge pasta aan toe. Bak de pasta ongeveer twee minuten. Draai het vuur uit en rasp de truffel door de pasta. Serveer de pasta op de borden. Strooi de parmezan uit. C'est ca
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
400 gr super verse pasta
1 teentje Knoflook
2 el olijf olie
1 Truffel
80 gr Hele oude Parmezan/Pandano
Hulpmiddelen & keukengerei
truffel rasp
knoflookpers
Leuke tips
Voeg niks extra's toe en pas op met teveel knoflook of parmezan. De essentie van dit gerecht is de originele smaak van de truffel. Wijntip: Italiaanse droge frisse wit bijv. Villa Antinori Bianco
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1041484
Homepage ID
1196314
Smaak
A
Teller
6819
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
oneand20cm41
Gelegenheid