satehs van fruit en chocoladesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 06/07/2003 - 14:20
Bereidingswijze
Was de vruchtjes, haal kroontjes van de aardbeien en rijg ze aan de satehstokjes.


Chocoladesaus:

Smelt de chocolade au bain marie. Breng de melk, craime fraiche en de suiker aan de kook. Zet de warmtebron laag en voeg, al roerende, de chocolade erbij. Haal de pan van het vuur en klop er beetje bij beetje de boter door.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
om mee te dippen ;)
Ingrediƫnten
Voor de fruitspiesjes:

6 aardbeien

6 meloenballetjes

6 witte druiven

6 blauwe druiven

satehstokjes


Voor de chocoladesaus:

100 g pure chocolade

1 dl melk

1 eetl creme fraiche

20 g suiker

10 g boter

Leuke tips
Neem een halve meloen en hol deze uit zodat er nog een rand van een paar cs overblijft. Giet hier de chocoladesaus in en prik de spiesjes in de zijkant :)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1041448
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
978
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid