Bereidingswijze
Klop de roomkaas met de mayonaise, poedersuiker en het pererood.
Los de gelatine met de helft van de kaneelhartjes in het kokend water op. Af laten koelen. Meng dit door het kaasmengsel. Laat het in de koelkast afkoelen, maar laat het niet stollen.
Klop de room door het kaasmengsel en de marshmallows. Giet in een hartvorm en laat afbedekt bevriezen.
Haal het uit de vorm door de pan in heet water te dompelen. keer op een schaal om. Bestrooi met de overgebleven kaneelhartjes en marshmallows.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een dinertje voor twee?
Ingrediƫnten
- 225 gr. zachte roomkaas
- 2,5 dl. mayonaise
- 4 eetl. poedersuiker
- 1/4 theel. pererood
- 2,5 dl. kokend water
- 1 eetl witte gelatine
- 4 eetl. kaneelharjes
- 5 dl. slagroom
- 5 dl. miniatuur marshmallows
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1029182
Homepage ID
4849
Smaak
Z
Teller
993
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid