Bereidingswijze
Meng het water / sap en de gelatine in een glazen bakvorm
en zet het geheel in de magnetron (3 tot 5 minuten in de hoogste stand )
tot het water of de sap kookt.
Roer het geheel nu door tot de gelatine is opgelost.
Giet het geheel nu in een hartvormige bakvorm
en zet het in de koelkast tot de gelatine hard is.
Als je geen hartvormige bakvorm hebt
dan kun je het geheel ook in een pan gieten en laten bevriezen.
Later kun je dan de hartvorm eruit snijden
en zet het geheel in de magnetron (3 tot 5 minuten in de hoogste stand )
tot het water of de sap kookt.
Roer het geheel nu door tot de gelatine is opgelost.
Giet het geheel nu in een hartvormige bakvorm
en zet het in de koelkast tot de gelatine hard is.
Als je geen hartvormige bakvorm hebt
dan kun je het geheel ook in een pan gieten en laten bevriezen.
Later kun je dan de hartvorm eruit snijden
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2.5 kopje water en 3 ons aardbeien
of kersengelatine,
of 2.5 kopje vruchtensap
en 3 ons suikergelatine.
of kersengelatine,
of 2.5 kopje vruchtensap
en 3 ons suikergelatine.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1023380
Homepage ID
1166034
Smaak
Z
Teller
469
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid