Bereidingswijze
Steek met een vormpje hartjes uit het bladerdeeg.
Roer de pesto door de boter.
Bestrijk de hartjes met het pestomengsel en bestrooi ze met wat kaas.
Leg de hartjes op bakpapier en bak ze in 15 min in de oven goudbruin.
Roer de pesto door de boter.
Bestrijk de hartjes met het pestomengsel en bestrooi ze met wat kaas.
Leg de hartjes op bakpapier en bak ze in 15 min in de oven goudbruin.
Vertel iets leuks over dit recept
een wijntje, een kaarsje en een hartje mijn liefje wat wil je nog meer
Ingrediƫnten
10 plakken bladerdeeg, 20 gr boter, 40 gr geraspte kaas, 3 el pesto.
Leuke tips
Met een wijntje, kaarsje, knuffeltje en een kusje.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1023302
Homepage ID
1066982
Smaak
P
Teller
988
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 190 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid