Bereidingswijze
* Smelt au-bain marie de chocolade.
* Roer er van het vuur af de boter door.
* Laat het mengsel afkoelen.
* Klop de slagroom half stijf.
* Spatel de slagroom met de likeur door het chocolademengsel.
* Schenk de mousse in de kopjes.
* Laat de mousse dan minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
* Knip ondertussen van stevig papier een klein hartje.
* Voor het opdienen het hartje op de mousse leggen.
* Dan bestuiven met de poedersuiker zodat er een hartje achterblijft!
* Roer er van het vuur af de boter door.
* Laat het mengsel afkoelen.
* Klop de slagroom half stijf.
* Spatel de slagroom met de likeur door het chocolademengsel.
* Schenk de mousse in de kopjes.
* Laat de mousse dan minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
* Knip ondertussen van stevig papier een klein hartje.
* Voor het opdienen het hartje op de mousse leggen.
* Dan bestuiven met de poedersuiker zodat er een hartje achterblijft!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn recept met een lichte sinasappelsmaak!
Ingrediƫnten
* 125 gram pure chocolade
* 30 gram zachte boter
* 3/4 dl slagroom
* 1 el sinasappellikeur
* poedersuiker
* stevig papier.
* 30 gram zachte boter
* 3/4 dl slagroom
* 1 el sinasappellikeur
* poedersuiker
* stevig papier.
Hulpmiddelen & keukengerei
* 4 expresso kopjes.
Leuke tips
14 februari!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1023278
Homepage ID
1073408
Smaak
R
Teller
1507
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid