Bereidingswijze
Strooi the bloem met het zout en de peper over de kipfilets. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en braad de kipfilets totdat ze mooi goudbruin zijn. Zodra ze aan beide kanten gebruind zijn, voegt u de champignons en de champagne toe. Laat het een half uurtje pruttelen, de champagne moet een beetje gekookt hebben. Zodra de kipfilet gaar en mals is, legt u de kipfilets op een schaal en houdt u ze warm. Giet de slagroom in de braadpan en laat het 5 minuten zachtjes opwarmen totdat het iets is ingedikt. Giet de saus over de kipfilets en serveer met rijst of krieltjes en een salade of licht groentegerecht.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 kipfilets
een beetje bloem
0,5 theelepel zout
0,5 theelepel gemalen zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
? kopje in plakjes gesneden champignons
1 kopje slagroom
0,5 kopje champagne
een beetje bloem
0,5 theelepel zout
0,5 theelepel gemalen zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
? kopje in plakjes gesneden champignons
1 kopje slagroom
0,5 kopje champagne
Hulpmiddelen & keukengerei
grote braadpan.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1022549
Homepage ID
754434
Smaak
A
Teller
1285
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid