Bereidingswijze
Meng de kruiden ,het citroensap de slagroom,mosterd en kerrypoeder onder de zalm.Snijd de gerookte zalmsneetjes in repen van 2.5 op 8cm.Vul de lychees met dit zalmmengsel en rol ze op in de gerookte zalmreepjes.Prik ze vast met een coctailprikker
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje
Ingrediƫnten
1/2 L lychees uit blik - 1 blikje zalm - 1DL slagroom - 1 koffielepel citroensap - 1 koffielepel mosterd - 1/2 koffielepel kerrypoeder - peper- 1koffielepel dille of petersele - 1 koffielepel bieslook - 100 a 150 gr grookte zalmsneetjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1020923
Homepage ID
870596
Smaak
R
Teller
1026
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de lychees uitlekken en dep ze droog.Laat de zalm uitlekken en plet fijn .Klop de slagroom stijf.Hak de kruiden fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid