Bereidingswijze
Roer door de bijde vullingen een mespunt sambal.haal de sereh uit de rijst,schep steeds een volle lepel rijst op een stukje plasticfolie,schep er dan wat van de vulling op en vouw de rijst en daarna het folie om de vulling heen tot balletjes.Verwijder het folie leg de bonbons op mooie lepels en druk er voorzichtig een nootje in.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker minihapje.
Ingrediƫnten
150 gr.ketan(kleef)rijst,zout,1 stengel serh,1 banaan,2 el.bruine basterdsuiker,1 mango,2 el,geraspte kokos,sambal naar smaak,16 gepelde pistachenoten.
Hulpmiddelen & keukengerei
plasticfolie
Leuke tips
je kunt ze warm houden,maar ook later boven stoom verwarmen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1019674
Homepage ID
1003367
Smaak
H
Teller
722
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de rijst volgens de aanwijzing,met de sereh gaar,prak de banaan fijn en roer de suiker en de sambal erdoor,snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes en schep deze om en om met de kokos
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid