Bereidingswijze
Als de creme is afgekoeld schep je de slagroom en de rozenlikeur door de creme. Neem een rechthoekige schaal (ook een plastic ijsbak is goed), schenk de creme erin en laat deze ongeveer 5 a 6 uur in de vriezer opstijven. Haal de creme een uur voordat je deze serveert uit de vriezer. Dompel de schaal enkele seconden in warm water zodat je de creme kunt omkeren op een mooie schaal.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
?2 eierdooiers,
?100 gram honing, zoet als mijn liefde
?125 gram room, zacht als jouw liefkozingen
?150 gram gekonfijte kersen, rood als de liefde
?1 eetlepeltje kaneel, intrigerend als jouw woorden .
?1 eetlepeltje rozenlikeur (hoeft niet), dronkenmakend als jouw kussen.
?100 gram honing, zoet als mijn liefde
?125 gram room, zacht als jouw liefkozingen
?150 gram gekonfijte kersen, rood als de liefde
?1 eetlepeltje kaneel, intrigerend als jouw woorden .
?1 eetlepeltje rozenlikeur (hoeft niet), dronkenmakend als jouw kussen.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kommetje,een rechthoekige schaal (ook een plastic ijsbak is goed),klopper en een mooie schaal.
Leuke tips
Serveer met kersen en kaneel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1019507
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
11854
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Klop in een kommetje dat je au-bain-marie verwarmt, de eierdooiers met de honing op tot een homogene creme. Plaats het kommetje vervolgens in een bak met ijs om het te laten afkoelen. Klop de slagroom op.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid