Bereidingswijze
Was de cranberries en leg ze in een schaal. Giet de bouillon erbij en voeg de suiker toe. Dek de schaal af en verwarm ze op vol vermogen 4 minuten. Wrijf de cranberries door de zeef. Doe de purree teug in de schaal en voeg het sap en de port toe. Snijd de gember fijn en schep die erdoor. Verwarm de saus, afgedekt, nog 2 minuten. Maak maizena aan met wat water en roer dit apaje door de saus. Laat de saus, afgedekt, nog een 1/2 minuut op vol vermogen in de magnetron staan.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
als je je geliefde wilt verwennen.....en om indruk te maken
Ingrediƫnten
200 gr cranberries, 1/2 dl bouillon, 75 gr suiker, 1/2 dl sinaasappelsap, 1/2 dl port, 1 gemberbolletje, 1/2 eetlepel maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
Zeef, magnetron
Leuke tips
Lekker bij een stukje vlees
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1019458
Homepage ID
525890
Smaak
Z
Teller
1356
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid