Bereidingswijze
bak de spekreepjes uit in een droge koekepan.was en halveer de tomaatjes en laaat ze ca.2 min meebakken.vet de vormpjes in,en bekleed ze met de plakjes bladerdeeg.prik gaatjes in het deeg,en bekstrooi ze met het paneermeel.was en snij de salie in heel dunne reepjes.roer de eieren los met de slagroom en voeg het tomatenmengsel en de salie toe.roer de hleft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.verdeel het mengsel over de 4 vormpjes.strooi dan de rest van de kaas erover en bak ze midden in de oven in ca.25 min.gaar en goudbruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijzonder gerecht voor bijv.een familiebrunch.
Ingrediƫnten
4plakjes roomboterbladerdeeg,100gr,gerookte spekreepjes,olie (invetten)1 bakje cherrytomaats,2 el.paneermeel,4 blaadjes verse salie,2 eieren,100ml slagroom,50 gr,geraspte kaas,zout en versgemalen peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven,4 ronde alge bakvormpjes.
Leuke tips
lekker met een groene salade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1019223
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
446
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
laat de bladerdeeg ontdooien,verwarm de oven voor op 200?
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid