Driekleurenmascarpone met frambozencoulis.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/24/2003 - 14:49
Bereidingswijze
De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen. De pistachenootjes hakken en de helft van de Italiaanse bitterkoekjes (amaretti) verkruimelen. De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone en de amaretti door het tweede schaaltje roeren. Het derde schaaltje naturel laten. Van iedere kleur mascarpone met behulp van twee lepels per persoon een quenelle maken en deze op de borden leggen. De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti, frambozen en munt garneren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Een mooi toetje voor Valentijn
Ingrediƫnten
16 bitterkoekjes, Italiaanse
12 Frambozen
4 dl. frambozencoulis
350 gr. mascarpone
Munt, gedroogde
60 gr. pistachenootjes
80 gr. poedersuiker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1018374
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
7615
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
28
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid