Chocoladepudding

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/21/2003 - 20:28
Bereidingswijze
Meng cacao, suiker, maizena en custardpoeder droog door elkaar.

Voeg vervolgens koude melk toe en roer, tot een papje is ontstaan

Vul de puddingvorm met koud water.

Breng de overige melk aan de kook.

Giet al roerende het papje erbij en blijf roeren tot de puddingmassa kookt.

Neem de pan van het vuur.

Giet het water uit de vorm.

Vul de vorm met de puddingmassa.

Laat de pudding door en door koud worden.

Keer de pudding.

Geef er vanillesaus of geslagen gezoete room bij.
Vertel iets leuks over dit recept
met room of vanilleijs
Ingrediƫnten
25 gram cacao, 50 gram suiker, 20 gram maizena, 25 gram custardpoeder, ? l melk, 2? dl vanillesaus of 1 dl slagroom en 12 gram suiker.

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1017874
Homepage ID
1177250
Smaak
R
Teller
579
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
14februari
Gelegenheid