Bereidingswijze
De pladijzen (laten) fileren, de filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen.
Een homogene pasta maken met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Per persoon een filet met de pasta bestrijken en er een andere filet opleggen.
Een ovenschotel beboteren en er de porties inleggen, eventueel bestrooien met nog een weinig kaas.
In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 a 20 minuten gratineren.
De porties kunnen eveneens in de pan worden gebakken.
Een homogene pasta maken met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Per persoon een filet met de pasta bestrijken en er een andere filet opleggen.
Een ovenschotel beboteren en er de porties inleggen, eventueel bestrooien met nog een weinig kaas.
In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 a 20 minuten gratineren.
De porties kunnen eveneens in de pan worden gebakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
4 pladijzen (van 600 g)
150 g kaas
1 sjalot
1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
paprikapoeder
100 g boter (bakboter)
150 g kaas
1 sjalot
1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
paprikapoeder
100 g boter (bakboter)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1017768
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
696
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid