Bereidingswijze
maakt een puree van de gekookte aardappelen,voeg er de boter,peper,nootmuskaat en eventueel zout aan toe,kook de vis in de melk gedurende 5 minuten,laat de vis uitlekken,voeg de vis bij de puree en roer nog eens goed door,maak hiervan 12 kleine kroketten er van,draai de kroket door het eiwit en dan door het panneelmeel,niet laten ontdooien als je ze uit de diepvries haalt,en laat ze direct frituren,
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
tip
ik steekt mijn kroketten altijd een nacht in de diepvries
Ingrediƫnten
700 g aardappelen,350 g verse zalm,220 g gerookte zalm,125 ml melk,25 g boter,2 eiwtten,en paneelmeel,nootmuskaat,peper en zout,
Leuke tips
dient zeer warm op,op een bedje van sla of schijvjes tomaat
"tip"
dien op met een dressing,
"tip"
dien op met een dressing,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1016911
Homepage ID
1004974
Smaak
A
Teller
5411
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
10
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappelen schillen en in stukjes snijden,de vis in stukjes snijden,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid