Bereidingswijze
Snijd elke rol in vier plakken. Steek in elk rolletje en cocktailprikker met een half zilveruitje.
Aantal personen
16.00
Ingrediƫnten
4 verse witte boterhammen; 4 eetlepels sandwichspread; 4 plakken rauwe ham; 8 zilveruitjes
Hulpmiddelen & keukengerei
mes; folie; cocktailprikker; deegroller
Leuke tips
Bevat p.p. ca.: 150kj/35kcal; eiwit 1 gram; vet 2 gram; koolhydraten 4 gram
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014858
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
875
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de korsten van de boterhammen. Rol de boterhammen met een deegroller uit tot dunne plakken. Leg de plakken op de rauwe ham enm besmeer ze met de sandwichspread. Rol de ham met het brood op en pak ze in folie. Laat ze in de koelkast opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid