Vuurwerksalade met kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/03/2003 - 23:38
Bereidingswijze
Stort de salade op een schaal met mayonaise en leg er de sterretjes op. Bestrooi de salade met de rest van de bieslook. Haal de sterretjes eraf. Knip sterren uit de ijsbergsla en leg deze rond de salade. Steek de vuurwerksterretjes in de salade en steek ze om 12 uur aan.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
100 gram belegen kaas, in blokjes; 150 gram cornedbeef, in blokjes; 1000 gram hezarensalade; 5 eetlepels geknipte bieslook; 2 eetlepels mayonaise; 8 uitgeknipte sterretjes; 4 blaadjes ijsbergsla; 12 sterretjes(vuurwerk)
Hulpmiddelen & keukengerei
kom; folie; schaal; schaar
Leuke tips
Bevat p.p. ca.: 1035kj/460kcal.; eiwit 14 gram; vet 334 gram; koolhydraten 20 gram
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1014754
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
1484
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schep de kaas en de corned beef met 2 eetlepels bieslook door de huzarensalade. Doe de salade over in een met folie beklede vorm en strijk de bovenkant glad. Druk de salade aan en dek hem af met folie. Laat de salade 2 uur in de koelkast opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid