pittige borrelballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/02/2003 - 12:40
Bereidingswijze
draai kleine balletjes van de gehakt en bak ze 10 a 15 min in de pan eerst even goed aanbraden en daarna op laag vuur gaar laten worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
om je vingers bij op te eten
Ingrediƫnten
een pond half om half gehakt(of welk soort gehakt je lekker vind)
1 zakje nasi kruiden
1 ei en paneermeel of 6 beschuiten.
Hulpmiddelen & keukengerei
een schaal
een koekepan
Leuke tips
koud zijn ze erg lekker maar ook warm met een beetje sate saus en dan op een broodje is ook erg lekker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014531
Homepage ID
1095566
Smaak
P
Teller
2021
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
gehakt,nasikruiden,ei en paneermeel in de kom doen en alles goed door kneden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angelina23
Gelegenheid