Gevulde lamskroon

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/02/2003 - 09:37
Bereidingswijze
Zet de lamskroontjes in een ingevette(olie en boter) ovenschotel. Met een nootje boter op de vulling .

Schuif in de voorverwarmde oven van 180?C en laat 30 min. bakken.

Verlaag de temperatuur tot 150?C en laat nog 1 u 30 a1 u 40 min. bakken

Laat het vlees 10 min. rusten voor u snijdt.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdschotel; samenstelling: kroon van lamsrug (gekruid met look, peterselie, peper en zout), ik heb het gevuld met kalfsgehakt met in porto geweekte rozijntjes.(tel 3 kotteletjes per pers)Bereiding: 2 u a 2 u10



Ingrediƫnten
kroon van lamsrug (gekruid met look, peterselie, peper en zout), ik heb het gevuld met kalfsgehakt met in porto geweekte rozijntjes.
Leuke tips
Ik heb het met gestoofd witloof (voor wie geen gestoofd witloof at een witloofsalade)en gekookte aardappelen gegeven.

Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1014495
Homepage ID
1080683
Smaak
A
Teller
2513
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
llheks
Gelegenheid