Bereidingswijze
Verwarm de olie
bak de oliebollen met behulp van een ijsbolletjestang,draai de bollen niet eerder om totdat de onderkant lichtbruin is anders rijzen ze niet goed meer en worden te vet
laat deze uitlekken op keukenpapier
Laat ze volledig koud worden op een rooster
Snijd de oliebollen open met een scherp broodmes en vul ze royaal met de banketbakkersroom.
bak de oliebollen met behulp van een ijsbolletjestang,draai de bollen niet eerder om totdat de onderkant lichtbruin is anders rijzen ze niet goed meer en worden te vet
laat deze uitlekken op keukenpapier
Laat ze volledig koud worden op een rooster
Snijd de oliebollen open met een scherp broodmes en vul ze royaal met de banketbakkersroom.
Ingrediƫnten
1 pak koopmans oliebollenmix
1 pakje banketbakkersroom
Zonnebloemolie
1 pakje banketbakkersroom
Zonnebloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan 170 graden
keukenpapier
beslagkom
Garde
Houten lepel
IJsbolletjestang
keukenpapier
beslagkom
Garde
Houten lepel
IJsbolletjestang
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1014289
Homepage ID
46479
Smaak
R
Teller
1548
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak een beslag van de oliebollenmix volgend de gebruiksaanwijzing op het pak.
zet dit afgedekt weg op een lauwwarme plaats.
Maak de banketbakkersroom volgens gebruiksaanwijzing en zet dit in de koelkast.
zet dit afgedekt weg op een lauwwarme plaats.
Maak de banketbakkersroom volgens gebruiksaanwijzing en zet dit in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid