Bereidingswijze
Klop de eieren los in een kom en klop er de geraspte Goudse kaas en wat zout en peper door. Draai het vuur onder de pan met de uien laag. Giet de eieren over de uien en bestrooi de omelet met de blokjes geitenkaas. Zet een deksel op de pan en laat de omelet circa 15 minuten bakken tot de onderkant is gekleurd en de bovenkant gestold.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
4 middelgrote uien -
50 gram boter -
1 theelepel verse of gedroogde tijm -
zout en versgemalen peper -
150 gram geitenkaas -
6 eieren -
100 gram versgeraspte oude Goudse kaas
50 gram boter -
1 theelepel verse of gedroogde tijm -
zout en versgemalen peper -
150 gram geitenkaas -
6 eieren -
100 gram versgeraspte oude Goudse kaas
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1014172
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
451
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de boter in een grote koekenpan en laat de uien bestrooid met de tijm en wat zout en peper op middelhoog vuur regelmatig omscheppend circa 10 minuten fruiten tot ze beginnen te kleuren. Snijd intussen de geitenkaas in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid