Bereidingswijze
Varkenshaasje met zout en peper inwrijven. In koekepan boter verhitten en in ca. 5 min. rondom bruin bakken. Op zacht vuur in ca. 10 min. rose braden, halverwege keren.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
15 groene olijven met piment; 1 teentje knoflook; 2 theelepels Provencaalse kruiden; 1 varkenshaasje a 300 gr. zout en peper; 30 gr. boter; cocktailprikkers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1013963
Homepage ID
844553
Smaak
H
Teller
2415
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Olijven in kleine stukjes snijden en in kom doen. Knoflook pellen en boven olijven uitknijpen. Kruiden erdoor roeren.
Varkenshaasje aan bovenzijde schuin als broodje overlangs opensnijden (1 cm. vast laten zitten. Varkenshaasje keren en nogmaals, maar dan tegenovergesteld opensnijden. Inkepingen met kruidenmengsel bestrijken en met cocktailprikkers vastmaken.
Varkenshaasje aan bovenzijde schuin als broodje overlangs opensnijden (1 cm. vast laten zitten. Varkenshaasje keren en nogmaals, maar dan tegenovergesteld opensnijden. Inkepingen met kruidenmengsel bestrijken en met cocktailprikkers vastmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid