Bereidingswijze
Snijd de paprika's doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Pers de knoflook uit in de olijfolie en giet in de holtes van de paprika. Pof ze gaar in de oven op 180 graden in 20 minuten. Stort de paprika's vervolgens in een kom, dek af met plasticfolie en laat 10 minuten staan. Daarna gaat het vel er makkelijk af. Snijd de paprika's in kleine blokjes en meng met de achtergebleven knoflookolijfolie. Voeg de mascarpone, garnalen en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zeezout.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
250 gram garnalen; 50 gram mascarpone; 1 rode paprika; 1 gele paprika; teentje knoflook; ? dl olijfolie; bieslook; zeezout
Hulpmiddelen & keukengerei
mes; knoflookpers; kom; plasticfolie; champagneflute
Leuke tips
Tip: Je kunt de ingredienten ook afzonderlijk in laagjes in een champagneflute serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013934
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
791
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid