Bereidingswijze
Roer de bananen-puree door de yoghurt. Voeg zoveel sinaasappelsap toe als nodig is om en smeuige massa te krijgen. Roer er naar smaak bruinbe suiker door. Leg op 4 bordjes elk een halve sinaasaappelschil en schep de yoghurt-bananenpuree erin. Zet de sinaasappels een uur in de ijskast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 sinaasappels - 2 bananen - 125 ml. dikke yoghurt - 2 eetlepels bruine suiker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1013850
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
741
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de sinsaasappels doormidden en pers ze uit. Verwijder met eeen scherp mes de witte vellen aan de binnenkant van de sinaasappels. Prak de bananen fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid