Bereidingswijze
Laat de appelstukjes uitlekken. Meng de appelstukjes, druiven en kaasreepjes door elkaar. Verdeel dit mengsel over 4 wijde coupes. Schenk in elk glas muskaatwijn. Garneer het gerecht met munt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 citroen - 2 appels - 250 gram druiven - 150 gram jongbelegen kaas - 1/2 liter muskaatwijn - 4 toefjes munt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1013849
Homepage ID
1077555
Smaak
R
Teller
746
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pers de citroen uit. Snijd de geschilde appels in vieren. Verwijder de klokhuizen en snijd de appels in stukjes. Leg de appels in water waaraan citroensap is toegevoegd. Haal de velletjes van de druiven en verwijder de pitjes. Snijd de kaas in dunne reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid