Bereidingswijze
Maak eventueel voor mensen die niet van olijven houden een cariatie. Vul de holletjes met een kers, cherry-tomaatje of druiven.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 plat stuk belegen Leidse kaas a 250 gram - 1 plat stuk Maasdammer kaas a 250 gram - 200 gram met amandel gevulde groene olijven
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013844
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
389
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de plakken kaas in flinke blokken van 3 x 3 cm. Maak met behulp van een bolletjessteker in elk kaasblokje een holletje. Plaats in elk holletje een olijf. Steek deze eventueel vast met een cocktailprikker.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid