Warme kip-gehaktballetjes met chilisaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/28/2002 - 20:06
Bereidingswijze
Verhit de boter in de koekenpan. Bak de gehaktballetjes in 15 minuten op niet te hoog vuur rondom bruin. Steek in elk balletje een cocktailprikker. Leg op een klein bordje een tacochips. Leg een blaadje sla in de taco. Zet in de tacochips een of twee balletjes. Schep er wat chilisaus over.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
500 gram kipgehakt - 2 theelepels sambal oelek - 1 ei - 2 beschuiten - 2 eetlepels fijn gehakte selderij - 2 theelepels gemberpoeder - zout en peper - 20 gram boter - 3 eetlepels zonnebloemolie - 1 fles chilisaus - tacochips - sla
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013841
Homepage ID
1077555
Smaak
P
Teller
554
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de sambal oelek, het ei, verkruimlede beschuiten,selderij en gemberpoeder door het gehakt. Breng het op smaak met zout en peper. Draai er met nar gemaakte handen 12 balletjes van.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid