Bereidingswijze
2. Kneed in een kom het gehakt met de gebakken uien, knoflook, mozzarella, 3 eieren, broodkruim, mosterd, peterselie en breng het op smaak met zout en peper.
3. Vet een quiche ?of springvorm in en druk de plakjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem) en laat het deeg overhangen.
4. Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt heen. Bestrijk het met losgeklopt ei en bak het in 45-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
3. Vet een quiche ?of springvorm in en druk de plakjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem) en laat het deeg overhangen.
4. Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt heen. Bestrijk het met losgeklopt ei en bak het in 45-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel olijfolie classico
- 3 bolletjes mozzarella
- 1 bos peterselie
- 8 plakjes bladerdeeg
- 900 gram kalfsgehakt
- 4 eieren
- 60 gram broodkruim of paneermeel
- 2 eetlepels Dijonmosterd
- zout, peper
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel olijfolie classico
- 3 bolletjes mozzarella
- 1 bos peterselie
- 8 plakjes bladerdeeg
- 900 gram kalfsgehakt
- 4 eieren
- 60 gram broodkruim of paneermeel
- 2 eetlepels Dijonmosterd
- zout, peper
Hulpmiddelen & keukengerei
- ronde quichevorm of springvorm (doorsnede ca. 28 cm)
Leuke tips
Lekker met kruidenstokbrood erbij!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1013810
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
2502
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 180?C. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de uien en knoflook ca. 2 minuten en laat het afkoelen. Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de peterselie fijn. Laat het deeg ontdooien.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid