Bereidingswijze
De rivierkreeftjes -ontdaan van het darmkanaal- 1 minuut koken in de court-bouillon en hierin laten afkoelen.
Het kreeftenvlees uit de schaal halen en de koppen bijhouden als garnituur.
De sla mengen met een vinaigrette van notenolie en wijnazijn.
De room mengen met de kaviaar, besprenkelen met citroensap en kruiden met peper en zout.
In het midden van een bord de sla leggen en de in julienne gesneden groenten erop schikken. De room met kaviaar errond gieten en de lauwe rivierkreeftjes erop schikken. Afwerken met de kreeftenkopjes, takjes dille en kervel.
Het kreeftenvlees uit de schaal halen en de koppen bijhouden als garnituur.
De sla mengen met een vinaigrette van notenolie en wijnazijn.
De room mengen met de kaviaar, besprenkelen met citroensap en kruiden met peper en zout.
In het midden van een bord de sla leggen en de in julienne gesneden groenten erop schikken. De room met kaviaar errond gieten en de lauwe rivierkreeftjes erop schikken. Afwerken met de kreeftenkopjes, takjes dille en kervel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
20 rivierkreeftjes
0.5 krop sla
1 wortel
100 g oesterzwammen
20 g truffel
0.5 komkommer
2 eetlepels kaviaar
10 dl court-bouillon
2 cl notenolie
2 cl wijnazijn (wit)
2 dl room
1 eetlepel citroensap
2 takjes dille
15 g kervel
peper
zout
0.5 krop sla
1 wortel
100 g oesterzwammen
20 g truffel
0.5 komkommer
2 eetlepels kaviaar
10 dl court-bouillon
2 cl notenolie
2 cl wijnazijn (wit)
2 dl room
1 eetlepel citroensap
2 takjes dille
15 g kervel
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1013788
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
791
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid