Bereidingswijze
Verwijder alle dikke,taaie stelen van de spinazie.De spinazie grondig wassen en spoelen.Sprenkel wat olie over de bodem van een bakblik en strooi hier de knoflook overheen.Verdeel de spinazie over het bakblik en druk zachtjes omlaag.Besprenkel met de rest van de olie.Strooi de pijnboompitten over de spinazie en daarna de blokjes mozarella-kaas.Parmezaanse kaas over het geheel strooien en op smaak brengen met peper en zout.15-20 min in de oven.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1 kg verse bladspinazie;90 ml(6 el)olijfolie;1 teen geperste knoflook;45 ml(3 el)pijnboompitten;150 gr mozarella,in kleine blokjes;90 ml(6 el)fijn geraspte verse parmezaanse kaas;zout en peper.
Leuke tips
Serveren met knapperige italiaans brood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1013772
Homepage ID
1075122
Smaak
H
Teller
1807
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 220C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid