Creme Eduardo.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 19:04
Bereidingswijze
Giet de melk in een grote mengkom, doe er 6 eetlepels kristalsuiker bij en 1 zakje vanillesuiker, klop alles met de electrische klopper op de hoogste stand ongeveer 4 min. tot de suiker is opgelost en het volume verdubbeld is. Pers de citroen uit en meng dit door het mengsel met de klopper op de laagste stand . De melk zal dikker worden. Schep de melk over in brede champagne coupes, Plaats 1 uur in de koelkast.
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker en gemakkelijk te bereiden dessert
Ingrediƫnten
1 blik Carnation melk van 400 gr.
1,5 citroen
6 eetlepls fijne suiker
1 zakje vanillesuiker
aardbeien of ananas.
Hulpmiddelen & keukengerei
Electrische klopper met 2 kloppers en een grote mengkom.
Leuke tips
Garneer met verse aardbeien ( zomer ), of met kleine partjes ananas.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1013658
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
686
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid