Ossobucco .

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 14:26
Bereidingswijze

Droog het vlees af, kruiden en door de bloem halen. Braad het vlees bruin, voeg de groenten, knoflook uien en rozemarijn, meefruiten, tomaten erbij, ook even meefruiten, deglaceren metwijn en/of bouillon. Op smaak brengen met zout en peper. Schaal afdekken, oven lager (3), 1.5 uur laten stoven, af en toe kijken of er geen vocht bij moet.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
? 4 stukken kalfsschenkel (5 cm dik)
? 3 uien
? 4 tenen knoflook
? 1 flinke wortel (
? halve bleekselderie
? evt een haffel doperwten
? min. 1 glas witte wijn
? bloem
? olie
? 3 bl. laurier
? rozemarijn
? thijm
? zout, peper
? (of gewoon gemengde gedroogde kruiden natuurlijk).
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven,braadpan.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1013594
Homepage ID
1086224
Smaak
H
Teller
2640
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de knoflook fijn. Snijd de wortel(s), uien en selderie in stukjes . Verwarm de oven voor (gewoon heet), met daaarin een braadslee.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid