Rookworsthapjes in korstdeeg.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 03:42
Bereidingswijze
De rookworst aan stukjes snijden van ca. 2 cm. en daarvan de velletjes verwijderen. Snijd de velletjes korstdeeg aan repen van eveneens 2 cm. Wikkel in elke reep een stukje rookworst en leg ze met de sluitingen naar beneden op een ingevet bakblik.
Bestrijk ze allemaal met losgeklopt ei. Schuif de bakplaat in de oven. Bak de rookworsthapjes goudgeel en krokant in ca. 20 min. bij 190?C.
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
Bladerdeeg aan velletjes uit de diepvries ? 2 rookworsten ? 1 ei.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven.
Leuke tips
Leg een kanten kleedje van papier op een bord en plaats er de rookworsthapjes op.

Ik wens iedereen die dit leest:
Gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar.
Veel warmte, vriendschap en liefde, genegenheid, een stevige gezondheid en al wat uw hartje lusten kan om gelukkig te zijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013558
Homepage ID
1086224
Smaak
H
Teller
3778
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rauwe rookworst moet eerst geweld worden: 30 min. in water tegen de kook aan. Af laten koelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid