Mosselbakjes feest.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/27/2002 - 03:00
Bereidingswijze
Vul de pasteitjes met de mosselen. Hak de gewassen en gedroogde kruiden en roer ze door de boter. Doe er telkens ? theelepel van in elk pasteitje, bestrooi met geraspte kaas en gratineer ze 5 minuten onder de hete grill.
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
Voor 20-25 pasteitjes.
1 kg mosselen,
1 glas droge witte wijn,
mini-bladerdeegpasteitjes,
100g boter,
1 bosje dille,
busseltje bieslook en
50g geraspte gruyere.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpot.
Leuke tips
Serveer onmiddelijk op voorverwarmde bordjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1013553
Homepage ID
1086224
Smaak
H
Teller
837
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de mosselen met de wijn in 8 minuten open op een hoog vuur. Laat ze afkoelen en haal ze uit de schelpen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine000
Gelegenheid