Bereidingswijze
* Haal de appelschijven een voor een door het beslag en laat ze direct in de olie glijden
* Bak de beignets in ongeveer 3 minuten gaar en bruin
* Laat ze uitlekken in een vergiet met enkele lagen keukenpapier.
* Bak de beignets in ongeveer 3 minuten gaar en bruin
* Laat ze uitlekken in een vergiet met enkele lagen keukenpapier.
Vertel iets leuks over dit recept
Snel recept voor ongeveer 40 stuks!
Ingrediƫnten
Benodigdheden voor het beslag:
* 250 gram Zelfrijzend bakmeel
* 10 gram suiker
* Zout
* 250 ml melk
* 2 eieren
* 1/2 eetlepel slaolie
Benodigdheden voor de vulling:
* 8 a 10 vaste zure appels
* 50 gram suiker
* Kaneel
* Poedersuiker
* 250 gram Zelfrijzend bakmeel
* 10 gram suiker
* Zout
* 250 ml melk
* 2 eieren
* 1/2 eetlepel slaolie
Benodigdheden voor de vulling:
* 8 a 10 vaste zure appels
* 50 gram suiker
* Kaneel
* Poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan met olie
Leuke tips
Serveer ze met poedersuiker!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1013543
Homepage ID
1073408
Smaak
S
Teller
1827
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Zeef het bakmeel met de suiker en het zout in een kom
* Roer er de melk vanuit het midden door tot het geheel glad is
* Klop er de eieren door.
* En voeg de slaolie toe
* Laat dan de frituurpan heet worden(185 graden)
* De appels schillen, uitboren en in dikke schijven snijden
* Bestrooien met suiker en kaneel.
* Roer er de melk vanuit het midden door tot het geheel glad is
* Klop er de eieren door.
* En voeg de slaolie toe
* Laat dan de frituurpan heet worden(185 graden)
* De appels schillen, uitboren en in dikke schijven snijden
* Bestrooien met suiker en kaneel.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid