Knoflookstokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/26/2002 - 08:15
Bereidingswijze
Maak knoflookboter van de boter, knoflook, peterselie, peper en zout. Snij het stokbrood in (dus niet door) en smeer de boter ertussen. Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en legt het circa 10 minuten in een warme oven (200 graden) totdat de boter helemaal gesmolten is.
Ingrediƫnten
1 groot stokbrood, 100 gram zachte boter, 2 uitgeperste teentjes knoflook, wat fijngehakte peterselie, zout, versgemalen peper.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013450
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
722
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
brando70
Gelegenheid