Bereidingswijze
2 avocado's, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 eetlepel Calve halvamayo, 1 eetlepel creme fraiche, paar druppels citroensap, paar druppels tabasco, peper en zout
Instructies Het teentje knoflook uitpersen. Het sjalotje fijnhakken. De avocado schillen en het vruchtvlees van de pit snijden. Het vruchtvlees fijnprakken en direct mengen met de overige ingredienten. Op smaak brengen met peper en zout. Dit pit in de saus leggen tegen het verkleuren.
Instructies Het teentje knoflook uitpersen. Het sjalotje fijnhakken. De avocado schillen en het vruchtvlees van de pit snijden. Het vruchtvlees fijnprakken en direct mengen met de overige ingredienten. Op smaak brengen met peper en zout. Dit pit in de saus leggen tegen het verkleuren.
Vertel iets leuks over dit recept
Tortilla chips met avocadodip
Ingrediƫnten
2 avocado's, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 eetlepel Calve halvamayo, 1 eetlepel creme fraiche, paar druppels citroensap, paar druppels tabasco, peper en zout.
Leuke tips
Serveren met tortilla chips
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013448
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
959
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid