Bereidingswijze
Laat de nasikruiden 5 minuten wellen in een paar lepels heet water. Verkruimel de beschuiten. Meng met het gehakt met de eieren, de beschuiten en de kruiden. Vorm het gehakt tot een rol die in de ovenschaal past. Bak het gehaktbrood in het midden van de oven (onder af en toe draaien) op 200 graden in circa 50 minuten gaar en bruin. Laat het gehaktbrood afkoelen en snij het voor het serveren in dunne plakjes.
Ingrediƫnten
1 kilo rundergehakt, 2 eieren, 2 beschuiten, 2 zakjes nasikruiden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013447
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
979
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid