Crostini met salami

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/26/2002 - 08:07
Bereidingswijze
Het teentje knoflook persen en mengen met de olijfolie. Het stokbrood in sneetjes snijden en bestrijken met de knoflookolie. De sneetjes brood onder de grill goudbruin bakken en af laten koelen. De crostini beleggen met een beetje rucola-sla, een 2 keer dubbel gevouwen plakje salami en een reepje gedroogde tomaat.
Ingrediƫnten
1 groot stokbrood, 0,5 dl. olijfolie, 1 klein teentje knoflook, rucolasla, dun gesneden plakjes salami, gedroogde tomaten op olie.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013446
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
527
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
brando70
Gelegenheid