Bereidingswijze
De knoflook persen en mengen met de olijfolie. Het stokbrood in sneetjes snijden en dun bestrijken met knoflookolie. De sneetjes brood onder een hete grill aan beide kanten goudbruin roosteren en af laten koelen. De spekjes uitbakken en op keukenpapier uit laten lekken. De bosuitjes in ringetjes snijden en het groene en lichte deel apart houden. De roomkaas, de spekjes, de tomaatjes en het lichte deel van de bosuitjes in de keukenmachine kort mengen. Op smaak brengen met een beetje versgemalen peper. De broodjes met de roomkaas besmeren en garneren met een beetje groen van de bosui.
Ingrediƫnten
1 groot stokbrood, 0,5 dl. olijfolie, 1 klein teentje knoflook, 100 gram spekreepjes, 2 bosuitjes, 200 gram roomkaas, 2 zongedroogde tomaten op olie, peper.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013445
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
911
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid