Crostini met Parmaham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/26/2002 - 08:04
Bereidingswijze
Snij de korstjes van het brood of snij er met een glas 4 rondjes uit. Verhit 1 eetlepel boter met wat olie en pers de knoflook erboven uit. Strooi wat peper, zout en tijm in het boter-oliemengsel. Bak het brood hierin aan beide kanten goudbruin. Laat het brood uitlekken op keukenpapier. Beleg de broodjes met een kwart plakje Parmaham. Leg er met een theelepeltje een toefje zure room op en druk daar wat kappertjes op. Ontode de tomaat van het vruchtvlees en snij de schil in zeer fijne reepjes. Garneer het broodje met reepjes tomaat.
Ingrediƫnten
8 witte boterhammen, 2 eetlepels boter, 1 dl. olijfolie, 2 teentjes knoflook, zout, versgemalen peper, 1 theelepel gedroogde tijm, 10 plakjes Parmaham, 1 bekertje zure room, kappertjes, 1 tomaat.
Leuke tips
Direct serveren.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013444
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
719
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
brando70
Gelegenheid