Bereidingswijze
Snij de korstjes van het brood en snij het in vieren of steek er met een glas rondjes uit. Besmeer het brood dun met boter. Beleg het broodje met sla. Beleg een deel met brie en een deel met heilbot. Garneer de vis met een beetje dille. Garneer de brie met een toefje tuinkers en een reepje olijf. Zet de broodjes koud weg en laat ze op temperatuur komen om te serveren.
Ingrediƫnten
4 sneetjes wit casinobrood, 2 eetlepels roomboter, 6 blaadjes ijsbergsla, 100 gram gerookte heilbot in plakjes, enkele takjes dille, 150 gram boerenbrie, 0,5 bakje tuinkers, 6 zwarte olijven zonder pit.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1013443
Homepage ID
1151131
Smaak
P
Teller
1188
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid