Bereidingswijze
Vermeng de kaas in een kom met de paprika, de appel en de augurkjes. Roer van de mayonaise, de zure room, het citroensap en de mosterd in een kommetje een sausje. Schep het sausje door het kaasmengsel en laat de salade 15 minuten staan. Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Garneer de kaassalade met plakjes tomaat en toefjes peterselie.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
350 gr jong belegen kaas, in kleine blokjes gesneden
1 groene paprika, schoongemaakt en in zeer kleine stukjes gesneden
1 appel, geschild, van het klokhuis ontdaan en in kleine blokjes gesneden
4 zoetzure augurkjes, in plakjes gesneden
3 eetl mayonaise
2 eetl zure room
1 eetl citroensap
1 theel mosterd
enkele blaadjes sla
1 tomaat, in plakjes gesneden
enkele toefjes peterselie
1 groene paprika, schoongemaakt en in zeer kleine stukjes gesneden
1 appel, geschild, van het klokhuis ontdaan en in kleine blokjes gesneden
4 zoetzure augurkjes, in plakjes gesneden
3 eetl mayonaise
2 eetl zure room
1 eetl citroensap
1 theel mosterd
enkele blaadjes sla
1 tomaat, in plakjes gesneden
enkele toefjes peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1013364
Homepage ID
290826
Smaak
H
Teller
4540
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid