Bereidingswijze
Meng de ketjap, de zoete chilisaus en het fijn gehakte pepertje door elkaar.
Rijg aan een prikker om en om 2 garnalen, 2 blokjes komkommer en 2 halve cherry tomaatjes.
Bestrijk deze met de saus en grill de spiesjes ongeveer 3 minuten.
Rijg aan een prikker om en om 2 garnalen, 2 blokjes komkommer en 2 halve cherry tomaatjes.
Bestrijk deze met de saus en grill de spiesjes ongeveer 3 minuten.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
gekregen van een vriendin, lekker bij de borrel of buffet
Ingrediƫnten
12 grote garnalen rauw, 12 blokjes komkommer, 6 cherrytomaatjes, 2 el zoete chilisaus, 1 el ketjap 1/2 rood pepertje.
Leuke tips
geef er nog wat zoete chilisaus bij om te dippen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1013210
Homepage ID
1066982
Smaak
P
Teller
3915
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
leg 12 prikkers in het water en zet de grill aan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid